Etter at du har blitt funnet skyldig i Norge med kriminell handling, så har du noen alvorlige livsendrende beslutninger å gjøre. Du trenger en aggressiv og erfaren advokat til å kjempe for dine rettigheter. Vi er et aggressivt advokatfirma som bare tar noen utvalgte kriminalsaker per år. Vi ser ikke etter enkle sakstilfeller. Snarere ser vi etter tilfeller der vi kan investere en betydelig del av forsøksgruppens tid og ressurser. Den norske loven er unik ved at vi tar en lagbasert tilnærming til forsvaret ditt. Våre strategisamlinger kan bestå av opptil tre advokater og to juridiske sekretærer. Når livet og fremtiden er på linjen, trenger du – og fortjener – denne lagbaserte tilnærmingen.

 

Vi kjemper aggressivt for rettighetene til våre kunder i straffesaker, inkludert: kriminelle undersøkelser, saksforhandlinger, rettssaker og klager i statlige og føderale domstoler i hele Norge.

 

Vi er lidenskapelig opptatt av våre håndverk. Har du noen gang kjent noen som ikke er lidenskapelige om sitt arbeid, og som bare er der for lønnsslipp? De gjør ikke en veldig god jobb, eller får gode resultater, gjør de? Du bør velge klokt når du ansetter en kriminell forsvarsadvokat – du fortjener noen som er lidenskapelig om håndverket og lidenskapelig om dine rettigheter og fremtid. Planlegg en gratis konsultasjon i dag for å lære deg selv hvor lidenskapelig og ubarmhjertig vi er.

 

Advokatforsøk og rettssaker

 

Vi har advokat i Bergen og rettssaker som passer for deg. Straffesaker og prosesser i Norge kan være veldig forvirrende og komplekse. Vi har omfattende erfaring med rettssaker og er mest komfortable når vi kjemper komplekse og stressfulle saker. Vi har lang erfaring med noen av de største og mest komplekse tilfellene. Olav har jobbet i stor skala nasjonale handlingssaker verdt milliarder kroner og titalls millioner sider med dokumenter. Andre advokater i firmaet har påtalte og forsvaret komplisert medisinsk feilbehandling og urettferdig dødsfall og teamet tar konsekvent vinner mot noen av de største selskapene og forsikringsselskapene i Norge. Denne brede basen av komplekse rettssaker gir oss, OG deg et sterkt konkurransefortrinn når det kommer til taktisk og strategisk kriminelt forsvar.

 

En CV du kan stole på for fred og komfort. Vi har høyest mulig vurdering og får også konsekvent toppkarakter og tilbakemelding fra tidligere og nåværende kunder. Olav har blitt tildelt flere priser. Dustin har også blitt tildelt advokatsprisen, som inkluderer bare de øverste advokatene landsomfattende.

 

Få den juridiske hjelpen du fortjener, kontakt oss i dag eller ring, og vi vil umiddelbart få en av våre kriminelle forsvarsadvokater på saken din. Les mer om teamet vårt, eller fortsett å lese og undersøke vårt gratis juridiske informasjonsbibliotek.